VIIHDEALAN KEIKKAMYYNTI

Musiikki- ja viihdealan managerointiyhtiö Fullsteam Management sekä ohjelmatoimisto, konsertti- ja festivaalijärjestäjä Fullsteam Agency syventävät yhteistyötään viihdealan agentuurilla. Fullsteam Agency on tehnyt keikkamyyntisopimuksia useiden Fullsteam Managementin edustamien kotimaisten viihdealan toimijoiden kanssa. Viihdealan artistirosteriin on kiinnitetty useita eri kulttuuri- ja viihdekentän aloja edustavaa artistia. Tutustu rosteriimme alta.

KEIKKATIEDUSTELUT:

Sami Siilin
sami@fullsteam.fi

ENTERTAINMENT AGENCY

Entertainment and artist management company Fullsteam Management and booking agency and concert promoter Fullsteam Agency broaden their cooperation by forming an agency for entertainment artists. Multiple artists from different fields of entertainment have been signed. Get to know the artists signed so far from below.

BOOKING INQUIRIES:

Sami Siilin
sami@fullsteam.fi

SAULI KOSKINEN

Sauli Koskinen on suomalainen televisio- ja viihdejuontaja. Hän tuli tunnetuksi voitettuaan vuonna 2007 Big Brotherin. Seuraavana vuonna hän palasi televisioon myös Big Brotherista tutun Niko Nousiaisen kanssa juontamaan omaa ”Saulin ja Nikon parhaat pätkät” -sarjaansa. Pian tämän jälkeen Koskinen palkattiin viihdereportteriksi Ilta-Sanomiin ja työskenteli myös Radio Aallon kirjeenvaihtajana. Keväällä 2013 Koskinen kuvasi Los Angelesissa oman life style -televisio-ohjelman ”Saulin paras kaveri”, joka esitettiin Suomessa syksyllä 2013. Samana vuonna Koskinen voitti Dancing on Ice -televisioformaatin suomalaisversion ensimmäisen kauden. Vuonna 2014 Koskinen juonsi Big Brother Extran, ja on viime vuosina tehnyt lukuisia juontotöitä ympäri Suomea. Vuonna 2016 Sauli valmistui personal traineriksi ja tekee viihdealan lisäksi töitä myös urheilun parissa.

SUSANNA LAINE

Susanna Laine on suomalainen toimittaja, juontaja ja näyttelijä. Syksystä 2014 Laine on juontanut TV 1:n Puoli seitsemän -ohjelmaa. Laine on opiskellut ammattikorkeakoulussa musiikkiteatteria ja kulttuurin tuottamista. Hän on toiminut toimittajana Tuomas & Juuso Experience -talkshow’ssa Nelosella sekä juontanut televisiosarjoja Pulssi, Talent Suomi, Treffit pimeässä sekä Big Brother Talk Show’n. Kesällä 2011 Laine juonsi Pitkä kuuma kesä -ohjelman kolmannen tuotantokauden. Laine on työskennellyt myös näyttelijänä teatterissa ja pienissä rooleissa elokuvissa ja televisiossa.

SAMI KURONEN

Sami Kuronen on radio-, ja tv-juontaja sekä ääninäyttelijä. Kuronen on ollut juontajana Radio Suomipop -kanavalla syksystä 2012 lähtien. Hän työskenteli sitä ennen Radio Aalto -kanavalla juontajana vuodesta 2007. Ennen siirtymistään pääkaupunkiseudulle hän oli useiden vuosien ajan Turussa Radio Auran Aallot -kanavalla juontajana. Televisiossa Kuronen on nähty muun muassa Suomen Unelmien Poikamies ja Stage -ohjelmien juontajana. Miss Suomi -finaalin Sami on juontanut vuodesta 2013 lähtien. Temptation Island Suomi -ohjelman juontajana Kuronen on toiminut keväästä 2015 alkaen, ja syksyllä 2016 hänet nähdään Toisenlaiset Äidit -ohjelman uutena juontajana.

PIPSA HURMERINTA

Pipsa Hurmerinta on pienen pojan äiti, kokki ja tv-juontaja, joka tunnetaan esimerkiksi suosituista Top Chef- ja Erilaiset perheet -televisio-ohjelmista. Hän on kirjoittanut kaksi menestynyttä keittokirjaa: Pipsan Keittiössä ilmestyi vuonna 2012 ja Pipsan Keittokirja Pienille ihmisille 2015. Pipsa on työskennellyt pitkään mallina Pariisissa ja New Yorkissa ja valmistui ravintolakokiksi 2009. Nykyisin hänellä on oma yritys, joka tuottaa sisältöä ruoka-alan yrityksille.

CRISTAL SNOW

Mediassa popmusiikin kauhukakaraksi nimetty Cristal Snow tekee urallaan mitä huvittaa. Mittavimpina saavutuksinaan hän pitää kahta albumiaan ’The Prophecy’ ja ’God You Made Me Wicked’. Cristal on myös juontanut radiota NRJ:n iltapäivässä sekä neljä vuotta YleX:n sunnuntai-iltoja. Tällä hetkellä hän toimii kyseisellä kanavalla freelancer-toimittajana.
Cristal nähtiin vuonna 2012 juontamassa Big Brother Extraa sekä kisaamassa 2014 vuoden Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmassa. Viimeiset vuoden ovat olleet äärimmäisen kiireisiä ToosaTV:n parissa mutta aikaa on riittänyt ohjata Antti Tuiskun Peto On Irti-musavideo, heilua maikkarin huippusuositussa Huippujengi ohjelmassa, sekä pyrkiä Suomen Euroviisu edustajaksi. Tulevana vuonna Cristal tullaan näkemään Nelosen Selviytyjät-sarjassa ja luvassa on myös uutta musiikkiakin.

EMILIA VUORISALMI

Lääkäri, yrittäjä, tv-persoona sekä ”Rakkaustohtori” Emilia Vuorisalmi on varsinainen monitoiminainen. Hän valmistui lääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2009 ja on viime vuosina perehtynyt siihen, miten rakkauden kemia vaikuttaa hyvinvointiimme. Emilia on esiintynyt lukuisissa TV-ohjelmissa ja 2015 hän julkaisi suositun esikoiskirjansa Sekaisin LOVE:sta. Emilian yritys Love Inc auttaa ihmisiä ymmärtämään tiedettä tunteidemme takana ja luo ratkaisuja miten optimoida rakkaushormonit joka päivä elämän eri tilanteissa.
Emilia on energinen, inspiroiva ja itsensä likoon laittava puhuja ja hänellä on kyky laittaa tiede helposti ymmärrettävään ja viihdyttävään muotoon. Emilia on asunut osan elämästään Pohjois-Amerikassa joten hän luennoin luontevasti myös englanniksi.

HEIKKI SILVENNOINEN

Suomalainen pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen on tehnyt menestyksekkään päivätyön muusikkona ja myöhemmin näyttelijänä sekä koomikkona. Uransa alkupuolelta 1970- ja 1980- luvuilta hänet muistetaan useiden legendaaristen yhtyeiden kitaristina ja lauluntekijänä. Suuren yleisön tietoisuuteen Heikki Silvennoinen nousi 1990-luvun alun Kummeli-ohjelman myötä, jossa hän näyttelemisen lisäksi kirjoitti sketsejä ja teki musiikkia. Kummelista on 25 vuodessa tullut maamme sketsiviihde-ikoni, jonka hokemat ja hahmot tunnetaan kaikkialla. Silvennoinen on saatavilla yleisö- ja yksityistilaisuuksiin keikoille joissa hän esittää legendaarisimpia Kummeli-sketsihahmojaan.

ESSI KIVITIE

Essi Kivitie on media-alan moniosaaja ja johtaa menestynyttä indie levy-yhtiötä Rähinä Recordsia (FM, Medianomi AMK). Essi Kivitieltä löytyy vahvaa osaamista muutosjohtamisesta sekä liiketoimintastrategian tuottamisesta ja jalkauttamisesta. Ydinosaamisalueita ovat laaja-alainen kokemus viestinnästä erilaisten organisaatioiden ja ihmisten kesken sekä liiketoiminnan jatkuva kehittäminen. Essi vie rohkeasti asioita eteenpäin alhaalta ylös ja toisinpäin organisaation kokonaistrategiaa huomioiden.
Essi Kivitie on kirjoittanut lapsuuden ystävänsä Eeva Sallinen Simardin kanssa teoksen Suomi-naiset maailmalla. Otava julkaisee kirjan maaliskuussa 2018. Suomi-naiset maailmalla tarkastelee ulkosuomalaisten naisten omien tarinoiden kautta ratkaisuja uran, perheen ja menestyksen määrittelyssä. Naiset haluavat yhä enemmän itse määritellä oman onnistumisensa, menestyksensä, ja onnellisuutensa, mutta usein rohkeus irtiottoon syntyy vasta silloin, kun pyristelee ulos niistä odotuksista ja normeista, joita suomalainen yhteiskunta on asettanut naisille. Essi keskittyy mielellään workshopeissa ja tapahtumissa puhumaan muun muassa onnesta, yrittämisestä, menestymisestä, viestinnästä sekä markkinoinnista.

MERI-TUULI VÄNTSI

Meri-Tuuli Väntsi (ent. Lindström) aloitti viihdeuransa MoonTV:llä ja on sittemmin ollut mukana tekemässä useita radio- ja tv-ohjelmia Yle:n Top40-ohjelmasta Nelosen Huvila & Huussiin. Useita keittokirjoja julkaissut Väntsi toimii kokkina ja ruoka-alan vaikuttajana. Meri-Tuuli vaikuttaa tällä hetkellä muun muassa Radio Helsingin Ruokatunti-ohjelmassa, jossa hän yhdessä Top Chefistä tutun Pipsa Hurmerinnan kanssa käsittelee viikoittain ruoka- ja ravintola-aiheisia teemoja. Meri-Tuuli on äänessä myös Muuttoliike-podcastissa.